Skip to main content
Biografija

dr. med. sci. Mara Vučurević

Specijalista opšte medicine sa tridesetogodišnjim iskustvom u primarnoj zdravstvenoj zaštiti i trenutno je na doktorskim studijama na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Edukovala se iz oblasti kvantne medicine i sertifikovani je kvantni praktičar koji se bavi kvantnom medicinom duži niz godina.

Na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu završila je magistarske studije odbranom Magistarske teze: „Uticaj anksioznosti, depresivnosti i kvaliteta života na oporavak pacijenata sa infarktom miokarda“ 2007. godine. Angažovana je i kao Mentor na Katedri opšte medicine od 2007. godine. Dr Mara Vučurević je potpredsednik Balint društva Srbije, radi kao Balint edukator i voditelj. Obučavala se u oblasti Geštalt psihoterapije i bavi se stručnim aktivnostima kao Geštalt psihoterapeut u superviziji.

Nakon samo par dana, pocela sam da primećujem kako moj organizam počinje da se budi, da funkcionise kao da se pokrenuo nekakav mehanizam koji je bio u zastoju. Malo je reći da sam bila zapanjena i oduševljena.

Katarina J.Beograd

Kvantna terapija, i doktorka Đuričić, pružili su mi kvalitetan život, što bih ja rekla “sada dišem punim plućima”. Ja nastavljam dalje redovno sa kvantnom terapijom, jer mi jako prija! Preporuka od srca!

Marija ZlatkovićIvanjica

Malo je reći da sam prezadovoljna i svakome ko ima moj problem ili bilo koji drugi bih toplo preporučila lecenje kvantnom terapijom i Dr Ivanku Djuričić. Nećete se pokajati, bacićete lekove sve, dovesti organizam u balans skroz ali se morate strogo pridržavati svega što vam dr Ivanka kaže

Zorana RosićUžice