kvantexpert
Hronični umor se moze manifestovati na mnogo načina. Uz pomoć kvantne medicine mogu se otkriti njegovi uzroci kao što su prisutne hronične infekcije gljivicama, virusima, bakterijama i parazitima, nepravilan rad štitne žlezde i drugih žlezda sa unutrašnim lučenjem, kao i oslabljena funkcija pankreasa i vegetativnog nervnog sistema.
Pravilnim odabirom terapijskih programa kvantnom medicinom se može veoma brzo poboljšati stanje. Nekada je dovoljna i jedna terapija da se primeti razlika.

Sertifikovani doktori

Doktori sa iskustvom iz svih oblasti medicine, naročito neurohirurgije, neurologije maksimalno posvećeni pacijentu koji stalno usavršavaju svoja znanja.

Testiranje

Testiranje se sprovodi pomoću najsavremenijeg nemaćkog aparata firme Regumed na poptuno bezbolan način koristeći fenomen rezonance kojim se dobije veliki broj podataka koji se ne mogu dobiti ni u jednoj laboratoriji klasične medicine jer ih one za sada ne prepoznaju

Brza i bezbolna terapija

Celokupan pregled i terapija su bez neželjenih efekata i štetnih posledica i za pacijenta i za okolinu i u skladu je sa prirodom i njenim zakonima podstičući organizam na samoisceljenje.