KvantExpert - kvantna medicina Beograd
Osigurajte najviši nivo brige o vašem neurološkom zdravlju kroz naše personalizovane konsultacije iz oblasti neurohirurgije. Naš iskusni tim neurohirurga posvećen je pružanju stručnih saveta i pažljivog tumačenja rezultata skenera i magnetne rezonance. Kroz ove konsultacije, pružamo jasno razumevanje dijagnoze, razgovaramo o individualnim opcijama lečenja i pružamo podršku tokom celog procesa. Vaša neurološka dobrobit je naša prioritetna briga.

Sertifikovani doktori

Doktori sa iskustvom iz svih oblasti medicine, naročito neurohirurgije, neurologije maksimalno posvećeni pacijentu koji stalno usavršavaju svoja znanja.

Testiranje

Testiranje se sprovodi pomoću najsavremenijeg nemaćkog aparata firme Regumed na poptuno bezbolan način koristeći fenomen rezonance kojim se dobije veliki broj podataka koji se ne mogu dobiti ni u jednoj laboratoriji klasične medicine jer ih one za sada ne prepoznaju

Brza i bezbolna terapija

Celokupan pregled i terapija su bez neželjenih efekata i štetnih posledica i za pacijenta i za okolinu i u skladu je sa prirodom i njenim zakonima podstičući organizam na samoisceljenje.