KvantExpert - kvantna medicina Beograd
Kvantnom medicinom mogu se uspešno tretirati različite vrste bolova, od akutno nastalih kao i hronični koji traju više meseci. Takodje bolovi uzrokovani degenerativnim promenama na vratnom i slabinskom delu kičme, bolovi u zglobovima kod reumatskih, neuroloških i autoimunih bolesti.
Kvantna medicina ne tretira samo simptome, već gleda na celinu. Ova holistička perspektiva omogućava nam da identifikujemo i radimo na uzrocima bola, pružajući pacijentima dugoročno olakšanje i poboljšavajući kvalitetu njihovog života.

Sertifikovani doktori

Doktori sa iskustvom iz svih oblasti medicine, naročito neurohirurgije, neurologije maksimalno posvećeni pacijentu koji stalno usavršavaju svoja znanja.

Testiranje

Testiranje se sprovodi pomoću najsavremenijeg nemaćkog aparata firme Regumed na poptuno bezbolan način koristeći fenomen rezonance kojim se dobije veliki broj podataka koji se ne mogu dobiti ni u jednoj laboratoriji klasične medicine jer ih one za sada ne prepoznaju

Brza i bezbolna terapija

Celokupan pregled i terapija su bez neželjenih efekata i štetnih posledica i za pacijenta i za okolinu i u skladu je sa prirodom i njenim zakonima podstičući organizam na samoisceljenje.