Skip to main content
Biografija

mr sci Ivanka Đuričić

Diplomirala sam na Medicinskom fakultetu u Beogradu sa prosečnom ocenom 9,11. Nakon toga sam završila specijalizaciju iz neurohirurgije u trajanju od 6 godina.
Posle završene specijalizacije osnovala sam odsek neurohirurgije u Užicu gde sam radila 10 godina sa stalnom pripravnošću i pomagala najtežim i hitnim pacijentima. Dalji moj rad je bio na Gama nožu u kliničkom centru a potom i Gama nožu u Pragu.

Nakon dvadesetogodišnjeg radnog iskustva sa najtežim pacijentima kao i ličnog susreta sa bolešću (koksaki virusom), interesovanja za fiziku, naročito kvantnu, te nemogućnosti klasične medicine da određene probleme prepozna i leči odlučujem da se bavim ovom granom medicine koja obuhvata ne samo najznačajnija pitanja zdravlja i bolesti već uopšte ima značaj u svim oblastima života i predstavlja moglo bi se reći njegovu suštinu tragajući za stvarnim uzrocima a ne samo lečeći posledice.

Nakon samo par dana, pocela sam da primećujem kako moj organizam počinje da se budi, da funkcionise kao da se pokrenuo nekakav mehanizam koji je bio u zastoju. Malo je reći da sam bila zapanjena i oduševljena.

Katarina J.Beograd

Kvantna terapija, i doktorka Đuričić, pružili su mi kvalitetan život, što bih ja rekla “sada dišem punim plućima”. Ja nastavljam dalje redovno sa kvantnom terapijom, jer mi jako prija! Preporuka od srca!

Marija ZlatkovićIvanjica

Malo je reći da sam prezadovoljna i svakome ko ima moj problem ili bilo koji drugi bih toplo preporučila lecenje kvantnom terapijom i Dr Ivanku Djuričić. Nećete se pokajati, bacićete lekove sve, dovesti organizam u balans skroz ali se morate strogo pridržavati svega što vam dr Ivanka kaže

Zorana RosićUžice