KvantExpert - kvantna medicina Beograd
Uz pomoć kvantne medicine uspešno se tretiraju psihosomatski poremećaji.

Programi za anksioznost i depresiju,poremećaj koncentracije, poremećaj spavanja, mentalne iscrpljenosti, aktiviranja vitalnosti i životne radosti. Uklanjanje emocionalnih blokada, postporođajne depresije,unutrašnji nemir. Tehnika emocionalnog koda.
Uz pomoć kvantne medicine, mi smo više od tretmana. Osvežite vaš um, revitalizirajte svoje telo i ponovno pronađite unutršanju ravnotežu uz naše inovativne programe za tretiranje psihosomatskih poremećaja. Vaša dobrobit je naš prioritet.

Sertifikovani doktori

Doktori sa iskustvom iz svih oblasti medicine, naročito neurohirurgije, neurologije maksimalno posvećeni pacijentu koji stalno usavršavaju svoja znanja.

Testiranje

Testiranje se sprovodi pomoću najsavremenijeg nemaćkog aparata firme Regumed na poptuno bezbolan način koristeći fenomen rezonance kojim se dobije veliki broj podataka koji se ne mogu dobiti ni u jednoj laboratoriji klasične medicine jer ih one za sada ne prepoznaju

Brza i bezbolna terapija

Celokupan pregled i terapija su bez neželjenih efekata i štetnih posledica i za pacijenta i za okolinu i u skladu je sa prirodom i njenim zakonima podstičući organizam na samoisceljenje.