KVANT EXPERT - Kvantna medicina i dijagnostika
Kvantna medicina će vam omogućiti da saznate koja je odgovarajuća ishrana za vas odnosno koje namirnice najviše prijaju vašem organizmu a isto tako i koje treba da izbegavate. Ovo je veoma važno da bi vaš organizam pravilno funkcionisao. Uz pomoć aparata za kvantnu medicinu, korišćenjem odredjenih terapijskih programa za unapredjenje funkcije organa za varenje pokrenuće se vaš metabolizam čime će se pojačati vaša vitalnost, energija i raspoloženje.
Prednost kvantne medicine je u blagovremenom prepoznavanju ovih poremećaja čime se izbegavaju teža hronična oboljenja i njihove komplikacije dijabetes, insulinska rezistencija, problemi sa varenjem hrane gastritisi, kolitisi i drugo.

Sertifikovani doktori

Doktori sa iskustvom iz svih oblasti medicine, naročito neurohirurgije, neurologije maksimalno posvećeni pacijentu koji stalno usavršavaju svoja znanja.

Testiranje

Testiranje se sprovodi pomoću najsavremenijeg nemaćkog aparata firme Regumed na poptuno bezbolan način koristeći fenomen rezonance kojim se dobije veliki broj podataka koji se ne mogu dobiti ni u jednoj laboratoriji klasične medicine jer ih one za sada ne prepoznaju

Brza i bezbolna terapija

Celokupan pregled i terapija su bez neželjenih efekata i štetnih posledica i za pacijenta i za okolinu i u skladu je sa prirodom i njenim zakonima podstičući organizam na samoisceljenje.